Økologiske frø

Katogorier

Økologiske Frø

Dansk produceret miljøvenlige økologiske plantefrø, som er velegnet til vækst af mikrogrønt.

Økologiske plantefrø til mikrogrønt kan være et godt valg for dem, der ønsker at dyrke deres eget sunde mikrogrønt og ønsker at undgå at bruge kemikalier i deres fødevarer. Mikrogrøntsplanterne dyrkes fra økologiske frø og kan dyrkes i spirebakker og kræver ikke gødning, da de kun vokser i en kort periode.

Hvad er mikrogrønt?

Mikrogrønt er små planter eller blade, der kan spises rå eller i salater, og er rige på vigtige næringsstoffer og mineraler. Økologiske frø til mikrogrønt kan være af forskellige slags, fx. solsikke, radise, rødkål eller rødbede.

Da økologiske frø ikke er behandlet med pesticider, svampemidler eller kemisk gødning, er det mere sikkert at spise mikrogrønt fra økologiske frø, og det kan også være bedre for miljøet og bæredygtig landbrug. Det er også værd at bemærke at økologiske frø kan være mere modstandsdygtige overfor sygdomme og skadedyr.

Nemt at dyrke med økologiske frø

Dyrkning af økologiske plantefrø kan være nemt, da det ikke kræver brug af sprøjtemidler eller kunstgødninger og du kan hurtigt og nemt dyrke dem i dit køkken. Det gør også at du sammentidlig sikre dig sunde planter og undgår sygdomme. Men det vil også fremme et venligt, bæredygtigt og giftfri miljø.