Om Plantelys.dk

Plantelys.dk er en dansk e-handelsplatform, der specialiserer sig i at levere alt, hvad kunderne har brug for inden for grolys og tilbehør. Vores mål er at hjælpe både professionelle og hobbygartnere med at få mest muligt ud af deres planter og afgrøder ved hjælp af den bedste belysningsteknologi.

Hvis du er en gartner eller landmand, ved du, at belysning er afgørende for, hvor godt dine planter trives. Plantelys.dk hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr til dine planter og give dig rådgivning om, hvordan du bedst kan bruge det.

Hvorfor skal du vælge os?

Der er mange grolys butikker online, så hvorfor vælge os?

Vi sælger kun produkter, der har bevist at være af højeste kvalitetsstandarder. Vi vil sikre, at du som vores kunde køber et produkt fra os, der virkelig gavner dig, og som du vil være fuldt ud tilfreds med. Derfor tilbyder vi 14 dages gratis retur og 2 års garanti på alle vores produkter! (se Retur- og Refusionspolitik)

Vi tilbyder de bedste priser! Vores prioritet er at sikre, at vores kunder ikke betaler for meget… nogensinde igen! Vi gør dette ved at tilbyde produkter, som vi har fundet ud af at være den mest omkostningseffektive løsning til en given pris. Vi kontrollerer konstant vores konkurrenters priser og justerer vores priser for at give dig den bedste værdi for dine penge.

Vi tilbyder en skræddersyet tilgang til hver af vores kunder! Da vi vil sikre, at vores kunder får det rigtige produkt til deres behov, er vi altid åbne for gratis konsultationer angående rådgivning, der kan være nødvendig for at vælge det bedste produkt til den specifikke situation. Send os en besked enten via e-mail, Facebook eller giv os et opkald, og vi vil altid være glade for at hjælpe dig!

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige grolys til dine planter?

Vi har et team af kyndige dyrkere, der er passionerede omkring indendørs dyrkning. Vores team har erfaring med forskellige typer af LED-lys i forskellige vækstbetingelser. Vi tilbyder vores kunder gratis konsultation for at vælge de bedste LED vækstlys til lav pris for deres specifikke dyrkningsbehov!

Bæredygtig plantevækst

Plantelys.dk udvikler bæredygtige teknologiløsninger til hobby gartneren det moderne gartnerier – fra erhvervsgartnerier og havecentre til store vertical farms og forskningsgartnerier.

Vi er specialister i belysningsteknologi, som optimerer effektiviteten af dine kulturers vækst. Vi leverer komplette og konfigurebare løsninger til gartnerier, kontor og private.

Få hjælp af vores specialister i planter og belysning.

PlanteLys.dk