Firmagaver og Personale Gaver

PlanteLys tilbyder virksomheder, institutioner og personaleforeninger et udvalg af kvalitetsprodukter til dyrkning af mikrogrønt, smartgarden, haveudstyr mf. som kan benyttes til personalegaver og firmagaver, til medlems- og hvervegaver og til arrangementer.

Et original og anderledes bud på et grønt påskeæg eller julekurv, som rammer spot on ift. et bæredygtigt budskab.

Plantelys produkter er fremstillet ud fra en socialøkonomisk og bæredygtig tankegang.  Produkterne leveres i Plantelys egne, pæne æsker.

Blandt vores kunder kan nævnes fx Mærsk, IH, Novo Nordisk samt mange flere

Vores mest populære vare er sættet med 1 spirebakke og 3 forskellige slags økologiske frø. Spirebakken er i sort fødevaregodkendt genbrugsplast, som kan tåle maskinopvask og kan benyttes igen og igen. Spirebakken er produceret i Holland af genbrugsplast.

Uanset hvilket produkt, der vælges vil modtageren med Plantelys få en anderledes, positiv erindringskurve efter modtagelsen ved selv dyrke sunde grønne planter og følge forløbet fra spiring til brug i løbet af 1-5 uges tid.

ErhvervsSalg og VolumeSalg

Er du ved at opstarte en Mikrogrønt eller vertikal Farming produktion er du velkommen til at kontakte os for tilbud på større leverancer.

Vi udvikler og producerer også vækstlamper og special lamper på kunde specifikationer, eller tilpasser eksisterende lampedesign til netop dit formål og produktions behov.