Indendørs køkkenhave

Katogorier
  • Big Plant Science A+B Flydende Gødning tilbudBig Plant Science A+B Flydende Gødning tilbud
  • Indendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem 20W LEDIndendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem 20W LED
  • Smart Garden – mini indendørs køkkenhaveSmart Garden – mini indendørs køkkenhave
  • Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20W LEDIndendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20W LED
  • Smart Garden system m. fuldspektrum vækstlys 36W LEDSmart Garden system m. fuldspektrum vækstlys 36W LED
  • Smart rund indendørs køkkenhave med selvrens system – Dyrk op til 4 planter ad gangenSmart rund indendørs køkkenhave med selvrens system – Dyrk op til 4 planter ad gangen

Skab din egen indendørs køkkenhave!

Velkommen til indendørs køkkenhaver. Her finder du et stort udvalg af produkter og udstyr, der er designet til at hjælpe dig med at dyrke dine egne friske urter, grøntsager og andre planter indendørs i dit køkken eller andre dele af dit hjem.

Smart Garden plantesystemer

Her finder du de komplette plantekasser med indbygget vækstlys. Med disse stilrene og æstetiske plantekasser kan du dyrke dine urter og grøntsager hjemme på køkkenbordet, året rundt. Denne indendørs køkken giver dig mulighed for at plantegrønt året rundt uafhængigt af om du bor i lejlighed eller om har et tomt parcelhus. Hvis du har en lille gartner gemt inden i dig er det her det perfekte sted at starte med denne indendørs køkken have får dine planter, grøntsager eller urter den rette mængde lys og varme.

Hydroponiske systemer og dyrkningsmetoder

I denne kategori tilbyder vi forskellige hydroponiske systemer og dyrkningsmetoder, der er perfekte til indendørs køkkenhaver. Hydroponik er en metode, der gør det muligt at dyrke planter uden jord, hvilket gør det nemt at holde dit hjem rent og pænt.

Gødning til indendørs køkkenhave

Gødning er en vigtig del af at dyrke en succesfuld indendørs køkkenhave, da det giver planterne de nødvendige næringsstoffer for at vokse og trives. Der er forskellige typer gødning, der kan bruges i en indendørs køkkenhave, og det er vigtigt at vælge den rigtige type for at opnå de bedste resultater.

Big Plant Science gødning

Den Danske produceret Big Plant Science gødning er fremstillet af ikke organiske materialer og indeholder nøje afmålte mængder af primære og sekundære næringsstoffer, som planterne har brug for. Denne type flydende gødning opløses hurtigt i vand og giver planterne øjeblikkelig adgang til næringsstofferne. Gødningen er tilgængelig i flydende form, der kan opløses i vand.

Belysning og vækstlys til indendørs køkkenhaver

For at opnå gode resultater med din indendørs køkkenhave er det vigtigt at give dine planter det rette lys. I denne kategori finder du et stort udvalg af belysningsløsninger og vækstlys, der er designet specielt til indendørs dyrkning.

Frø og planter til indendørs køkkenhaver

Plantelys.dk finder du et stort udvalg af frø og planter, der er velegnede til indendørs dyrkning i køkkenhaver. Vores sortiment inkluderer et bredt udvalg af urter, grøntsager og andre spiselige planter, så du kan finde de sorter, der passer bedst til dine behov og smagspræferencer.