Måleinstrumenter og varmemåtter til planter

Katogorier
  • Bluetooth styring af vækstlys lamper

Måleinstrumenter til planter og jord

Måleinstrumenter til planter og jord omfatter de bedste værtøjer til at måle forskellige forhold for planten og dets jord. For at dine planter trives, er det vigtigt at vide hvad de mangler og ikke mangler. Dette kan du hurtigt og let finde ud af når du bruger en af vores fugtighedsmålere.

Der findes 3 slags fugtighedermålere; analog, digital og smart. Afhængigt af typen, får du udover fugtighedsmåling også indblik i en lang række andre vigtige forhold for planten. Disse forhold består af lysintensitet som rammer planten, luftfugtighed, temperatur og næringsindhold i plantes jord. Alle sammen forhold der er fordelagtige at få indsigt i, så du kan give dine planter de bedste vilkår for vedligeholdelse og vækst.

Uanset om du er på udkig efter en simpel analog fugtighedsmåler eller en såkaldt smart plante sensor, der kan kobles op til telefonen har vi udvalget til dig. Kontakt os hvis du er tvivl om hvilken der passer bedst til dig, så står vi klar med gode råd og vejledning.

Du kan også læse mere om fugtighedsmålere her.

Varmemåtter til spire, planter og krybdyr

Varmemåtter er et must til dig, som gerne vil holde liv i dine varmeafhængige planter henover den kolde vinter. De er lette at anvende, og sikrer den rette temperatur for dine planter, således de ikke mistrives og i værste fald dør.

Måtterne er samtidig også fordelagtige til forspiring af planter. Den ekstra tilførsel af varme får frøene til at spire på ingen tid, og stiklinger til at danne rødder hurtigere. Derudover er vores udvalg af varmemåtter også velegnet til krybdyr.

Gå på opdagelse i vores udvalg og find den rette varmemåtte til dine behov.

Bliv klog på plantevækst med vores blog