Dyrk Chiliplanter med LED vækstlys

chiliplante med frugter

LED Vækstlys giver dig mulighed for at gro din chiliplanter året rundt. Det er nemt, hurtigt og sjovt at dyrke chili, men endnu sjovere at dyrke derhjemme. Chiliplanter kan dyrkes alle vegne, så længe de få den rette mængde sollys og varme. De mest optimale steder at gro dine chiliplanter er enten på altanen eller i et drivhus. Men LED plantelys har dog gjort det muligt at gro dine planter i kælderen eller i garagen, hvor intet lys ellers trænger ind. Chilliplanter har brug for lys og varme for at danne fotosyntese og dermed vokse sig store. Chilidyrkning er blevet en populær hobby, som normalt kun er forbeholdt forårs- og sommermånederne, men med LED vækstlys har du mulighed for at gro dine chiliplanter når som helst og hvor som helst.

Med LED vækstlys har nu mulighed for at dyrke dine planter i vintermånederne. Hos plantelys specialisere vi os i at skabe LED- belysning i høj kvalitet som kan bruges til mange forskellige plantevækst formål. Plantelys producerer bl.a. også vækstlys til chilliplanter, der sikre ideelle vækstbetingelser for dine dem. Læs mere her, hvor vi har samlet lidt info om plantelys til chili.

Hvordan hjælper LED lys dine chiliplanter?

Den største fordel ved at anvende LED vækstlys er at man ikke længere skal bekymre sig om, at man kun kan stille sine chilliplanter på solrige områder. LED vækstlys giver dig mulighed for at gro dine planter hele året, men der findes flere forskellige kunstige lyskilder, så hvorfor vælge LED?

LED vækstlys skåner dine planter, da de udvikler mindre varme end blandt andet natriumlamper og halogenpærer. Med LED vækstlys har dine planter mulighed for at opnå den mest optimale vækst uden at få forbrændte blade. På den måde får dine planter en sund og effektiv vækst.

Der findes mange fordele ved vækstlys

LED vækstlys er ideel til din chiliplante, da LED vækstlys levere præcis den mængde og type lys som dine planter har brug for. Der findes mange andre alternativer som giver bredspektrede lys, hvor mange af dem er unødvendige for plantens vækst. Dette medfører, at de producere en stor mængde energi som hverken gavner din el-regning eller planterne. Læs mere her for at få et indblik i hvor meget lys dine planter har brug for.

LED vækstlys giver økonomiske fordele

Med LED vækstlys formår du at spare op til 50% på strømforbruget i forhold til andre alternative som f.eks. lysstofrør og glødepærer/halogenpærer. LED vækstlys kommer også med en væsentlig længere levetid end glødepærer og lysstofrør.

Den lange levetid af en af de fordele der gør at det bedre kan betale sig at anskaffe sig LED vækstlys fremfor andre alternativer som lysstofrør, halogen og natriumlamper mf. Mange af disse alternativer kan fås til billigere penge, men energiforbruget fra disse lamper overgår hurtig hvad det samme lys LED vækstlys vil koste, da de har et meget stort spild i deres varmeafgivelse. LED vækstlys sørger derfor for at din chiliplante får de mest ideelle levevilkår, men også at du ikke skal lide et økonomisk tab på produkter som har en kort levetid og højt forbrug.

Find ud af mere og køb kvalitets vækstlys på