LED vækstlys gavner tomater

Tomatplante med frugt

Ønsker du at gro dine egne tomater, men har du ikke din egen have, køkkenhave eller altan? Eller har du bare en passion for at udleve din drøm om at gro dine egne grøntsager hele året, hvor der til tider ikke er den ønsket sol som dine planter har brug for? Så kunne LED vækstlys for tomater helt sikkert være noget for dig.

LED vækstlys skaber de mest ideelle forhold for dine tomater. Hos plantelys udvikler, producerer og fremstiller vi LED belysning til mange forskellige formål, og tomater er ingen undtagelse. Læs mere om LED vækstlys til dyrkning af tomater og frugter i nedenstående.

Brug dette vækstlys til dine tomater

Der finde mange forskellige alternativer for plantelys til blandt andet tomater og andre forskellige planter, og nogle er mere effektive end andre. Vi anbefaler altid LED vækstlys som den mest optimale belysning til dine tomater. LED vækstlys skåner ikke kun miljøet, men også din egen pengepung. LED vækstlys har i modsætning til de andre alternativer som halogen og glødepære en længere levetid og er billigere i drift. Den største fordel LED vækstlys giver dig er at dine tomater får de absolut bedste levevilkår. LED vækstlys giver dine planter optimal belysning, så dine tomater kan vokse sig store og frodige og få et velsmagende resultat.

Tomater kræver til tider mørke

Tomater har brug for den rette mængde lys, dette betyder dog ikke at dine tomater aldrig må få mørke. Tomater vokser ofte i syden hvor varmen og lyset spiller en væsentligt rolle, men dette betyder ikke nødvendigvis at de ikke kan nyde godt af en smule mørke som de også oplever i deres naturlig omgivelser når natten falder på. Det er derfor vigtigt at give dine tomater også får den rette mængde mørke. Derfor skal LED vækstlyset ikke være tændt alle døgnets 24 timer. Sørg altid for at dine tomater får som minimum 6 timers pause i døgnet fra lyset.

Brug mindre gødning

Lys og varme er selvfølgelig de vigtigste faktorer når man ville gro sine tomater. Hvis dine tomater skal være velsmagende er det vigtigt at du er sparsom med gødning. Hvis du gør brug af gødning der indeholder en stor mængde kvælstof ville dine tomater se røde og frodige ud men de ville derimod være mindre velsmagende.

Søg råd og vejledning

Hos Plantelys har vi forskellige vækstlys. Se hele sortimentet her

Hvis du er i tvivl om hvilke LED vækstlys du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står altid til rådighed med vejledning og råd.