Smart Garden – En indendørs køkkenhave

Smart garden til børn

Smart Garden – indendørs køkkenhave er en innovativ måde at dyrke urter, frugter og grøntsager med minimal indsats. En perfekt løsning til dig, som er træt af at købe krydderurter, for derefter at smide dem ud kort efter. Med Smart Garden får du mulighed for at gro dine egne krydderurter, så de holder længere og smager af mere end dem du køber i supermarkedet.

Sig farvel til madspild, og goddag til dine egne friske smagsfulde urter, frugter og grøntsager med Smart Garden til køkkenbordet.

Med en Smart køkkenhave kan du opleve fordelene ved, at kunne blive selvforsynende, af friske og smagsfulde urter til din madlavning året rundt.

En Smart Garden (Hydroponisk Plantekasse) er en perfekt løsning for dig der ikke har grønne fingre – du behøver kun sætte den i gang, herefter tager den sig automatisk af dine planters behov for næring, vand og lys.

Smart Garden – Perfekt løsning til dig uden grønne fingre.

Smart garden instruktioner

Så og gro grønt - selv når forholdene ikke tillader det 

Når sommeren banker på og varmen kommer tilbage til de danske  haver, kan man stille krukker ud og plante forskellige urter, grøntsager eller frugter. I Danmark er der rig mulighed for at komme ud i løbet af sommeren og plante en masse frugt og grønt uden det koster os en formue. Men når vinteren melder sin ankomst kan det blive udfordrende, at gro og vedligeholde sine urter, planter eller frugter i køkkenhaven. Her er det oplagt at invitere køkkenhaven indenfor. Det kan du let og enkelt gøre med en Smart Garden køkkenhave fra plantelys.dk. Med en Smart Garden indendørs køkkenhave, kan du gro dine egne urter og grøntsager hele året rundt. Den sørger automatisk for, at dine urter og planter får den rette mængde lys, vand og næring. Det bliver ikke meget nemmere!

Indoor Hydroponics growing system

Hvordan fungerer Smart Garden indendørs køkkenhave?

Med sit stilrene design er Smart Garden klar til, at hjælpe dig med at skabe din egen autentiske køkkenhave. Du kan gro alt fra chili til tomater, det er kun fantasien der sætter grænser. Det er muligt at dyrke op til 12 planter/urter ad gangen alt efter hvilket af vores Smart Garden produkter du har valgt. Man placerer blot sine yndlings frø i de 12 kapsler, og så sørger Smart Garden for resten.

Din Smart Garden køkkenhave kommer med en automatisk vandcirkulations pumpe, som får vandet til at cirkulere rundt i bunden. Det eneste du skal gøre er, at tilsætte gødning i vandet hvor den derefter passer sig selv. Du skal ikke længere bekymre dig om dine grøntsager eller urter får den rette mængde varme, belysning eller vand, alt dette sørger Smart Garden nemlig for.

Smart Garden indendørs køkkenhave kommer med 3 forskellige typer belysning: lilla/blå, grøn/gul og varm/hvid. De 3 forskellige belysninger bestemmer du, afhængig om du er interesseret i at vedligeholde, gro eller gerne vil give dine urter den rette mængde lys. Alt det står selvfølgelig i den udførlige brugsvejledning, skulle du alligevel komme i tvivl, er du velkommen til at ringe for råd og vejledning på telefon: 22 647 647

 

Indendørs Hydroponics

Din (minimale) indsats for smagfulde urter året rundt

Smart Garden tager sig af det meste i processen, så det er minimalt hvad du selv skal gøre. 

Følg denne simple liste for at opnå succes med Smart Garden:

  1. Fyld bunden af den indendørs køkkenhave med vand
  2. Så dine yndlingsfrø eller stiklinger i de medfølgende gromedie kapsler
  3. Tilsæt flydende gødning hver gang du skifter vand ¹)
  4. Justér lyset så det passer til dine ønsker
  5. Alt efter hvor mange og hvor store dine planter er anbefales det at rengøre filteret 4 – 6 gange årligt og samtidig skifte vandet ²)

¹) Vi anbefaler flydende gødning fra den danske producent Big Plant Science, fx. kan du købe en start pakke med flydende gødning.  Find gødnings doseringsvejledning her.

²) Hvis du har mange og store planter i din Smart Garden vil du det være nødvendigt at rense filteret i din indendørs hydroponiske køkkenhave oftere end hvis der kun står små planter. Som rettesnor så start med hver 2-3 måned og hold lidt øje, er filteret meget beskidt efter 3 måneder, så prøv med hver anden.

Huskeliste til rengøring af filter:

  1. Sluk for strømmen 
  2. Løft låget og tag filteret ud (den lille svamp)
  3. Skyl filteret med rent vand til det ikke afgiver beskidt vand mere – der må kun bruges vand til rengøring da kemikalier vil ødelægge balancen i vandet
  4. Sæt det rene filter på plads og tænd din køkkenhave igen

Rengøringen af filteret er hurtigt overstået. Først slukkes pumpen du tager simpelthen det lille stykke filter materiale ud af pumpen, og skyller den under rindende vand, indtil der ikke kommer mere beskidt vand ud af den – så sættes den i igen og din køkkenhave gror videre. 

Lad herefter Smart Garden passe sig selv og se dine urter stille og roligt vokse sig store og flotte! Nemt ikke?

Smart Garden er den perfekte gave til ham eller hende, som gerne vil have hjemmedyrket og smagfulde urter ved hånden hele året rundt. Køb den på sunflux.dk eller heri,

smart Garden med Salat

Se video herunder for gode råd til din Smart Garden fra sunflux