Smart Garden – En indendørs køkkenhave

Smart garden til børn

Smart Garden – indendørs køkkenhave er løsningen til dig, som er træt af at købe krydderurter for derefter at smide dem ud kort efter. Med Smart Garden får du mulighed for at gro din egne krydderurter, så de holde længere og smager af mere end dem du køber i supermarkedet.

Sig farvel til madspild, og goddag til dine egne friske smagesfulde urter, frugter og grøntsager med Smart Garden til køkkenbordet.

Så og gro grønt – selv når forholdene ikke tillader det 

Når sommeren banker på og varmen kommer hen over de grønne flotte haver, kan man stille krukkerne ud og plante forskellige urter, grøntsager eller frugter. I Danmark er der rig mulighed for at komme ud i løbet af sommeren og plante en masse frugt og grønt uden det koster os en formue. Men når vinteren melder sin ankomst kan det blive udfordrende, at gro og vedligeholde sin urter, planter eller frugter i køkkenhaven. Her er det oplagt at invitere køkkenhaven indenfor. Det kan du let og enkelt gøre med Smart køkkenhave fra plantelys.dk. Med en Smart indendørs køkkenhave, kan du gro dine egne urter og grøntsager hele året rundt. Den sørger automatisk for, at dine urter og planter får den rette mængde lys, vand og næring. Det bliver ikke meget nemmere!

Smart garden indendørs køkkenhave

Hvordan fungerer Smart Garden indendørs køkkenhave?

Med sit stilrene design er Smart Garden klar til at hjælpe dig med at skabe din egen autentiske køkkenhave. Du kan gro alt fra chili til tomater, det er kun fantasien der sætter grænser. Det er muligt at dyrke op til 8 planter/urter ad gangen. Man placerer blot sine yndlings frø i de 8 kapsler, og så sørger Smart Garden for resten.

Den smart køkkenhave kommer med en vandcirkulations proces som får vandet til at cirkulere rundt i bunden. Det eneste du skal gøre er, at tilsætte gødning i vandet hvor den derefter passer sig selv. Du skal ikke længere bekymre dig om dine grønsager eller urter får den rette mængde varme, belysning eller vand, alt dette sørger Smart Garden nemlig for.

Smart Garden indendørs køkkenhave kommer med 3 forskellige typer belysning: lilla/blå, grøn/gul og varm/hvid. De 3 forskellige belysninger bestemmer du, afhængig om du er interesseret i at vedligeholde, gro eller gerne vil give dine urter den rette mængde lys. 

Din (minimale) indsats for smagfulde urter året rundt

Da smart Garden tager sig af det meste i processen, er det minimalt hvad du selv skal gøre:

  1. Fyld bunden af den indendørs køkkenhave med vand
  2. Så dine yndlingsfrø i de medfølgende gromedie kapsler
  3. Tilsæt flydende gødning efter behov *)
  4. Justér lyset så det passer til dine ønsker

*) Vi anbefaler flydende gødning fra den danske producent Big Plante Science, fx kan du købe en start pakke med flydende gødning.  Find gødnings doseringsvejledning her.

Lad herefter Smart Garden passe sig selv og se dine urter stille og roligt vokse sig store og flotte! Nemt ikke?

Smart Garden er den perfekte gave til ham eller hende, som gerne vil have hjemmedyrket og smagfulde urter ved hånden hele året rundt. Køb den på sunflux.dk eller heri

 

Indendørs Hydroponics