Fugtighedsmåler til jord og planter m. Bluetooth og app

Tilbud

Original price was: DKK 397,00.Current price is: DKK 227,00.

Køb dette produkt nu og optjen 171 Points!
Varenr.: 28028
 • Lager: På Lager
 • Fri fragt over 1.000,-
 • Levering: 1-5 dage
 • Prismatch: Billigeste priser

Denne plante sensor er et super smart trådløst system til dig, som gerne vil have et hurtigt overblik over hvordan dine planter har det. Gennem den tilhørende app, vil du i realtid kunne overvåge lysintensitet, temperatur, jordens fugtighed samt mængden af tilgængelige næringsstoffer i plantejorden. På den måde vil du altid være opdateret på hvad dine planter mangler.

Beskrivelse

Intelligent Fugtighedsmåler til Perfekt Plantepasning

Hvis du er en planteelsker, der ønsker at sikre dig, at dine planter får den allerbedste pleje, er Flower Care sensoren det ideelle værktøj for dig. Med denne smarte fugtighedsmåler kan du holde øje med dine planters vand-, lys- og næringsbehov og dermed skabe de optimale forhold for deres vækst og trivsel.

Sådan virker Flower Care sensoren

Plant Care sensoren fra SunFlux er enkel at bruge og fylder ikke meget. Den ene ende af måleren har fire sensorer, der sættes ned i plantens jord, mens den anden ende er en hvid transmitter, der opsamler data om lys og temperatur. Dataene sendes via Bluetooth direkte til din telefon eller tablet, hvor du kan overvåge plantens tilstand via en tilhørende app.

Præcise målinger for bedre plantepasning

Den intelligente plante sensor foretager meget præcise målinger af lysintensitet og temperatur, hvilket gør det muligt for dig at give dine planter præcis det, de har brug for – hverken for meget eller for lidt. Appen kommer med en database med over 5000 forskellige planter og blomster, så du nemt kan finde de optimale målinger for netop din plante.

Gør plantepasningen nem og overskuelig

Flower Care sensoren gør det nemt og overskueligt at passe dine planter. Sensoren kobles til din smartphone eller tablet via appen “Flower Care”, hvorfra du kan få et præcist overblik over dine planters tilstand og behov. Appen indeholder desuden en database med over 5000 forskellige planter og blomster, så du kan få præcis vejledning i, hvordan du bedst plejer netop dine planter.

Gør planteplejen mere præcis

Med Flower Care sensoren kan du give dine planter den nøjagtige pleje, de har brug for. Sensoren måler lysintensitet, temperatur og fugtighed med stor præcision, så du kan være sikker på, at dine planter får de rette betingelser for at trives. På den måde kan du undgå at over- eller under-vande dine planter og give dem den helt rigtige mængde lys og næring.

Sådan bruger du fugtighedsmåleren

For at komme i gang med at bruge Flower Care sensoren skal du først downloade appen “Flower Care” ved at scanne QR-koden på emballagen. Når appen er installeret, skal du synkronisere den med sensoren og registrere det latinske navn på den plante, hvori du vil placere måleren. Når sensoren er sat i plantens jord, er du klar til at aflæse og få et præcist overblik over, hvordan den har det, og hvad den mangler.

Kompatibilitet og yderligere information

Plant Care sensoren er vandtæt og har et batteri, der holder op til 365 dage. Den tilhørende app, “Flower Care”, er kompatibel med både Android og iOS. Måleren bruger 1 stk. CR2032 batteri, som er inkluderet i produktet. Størrelsen på måleren er 132 x 24,5 x 12,5 mm.

Få svar på: Hvorfor dør mine planter?

Mange planter dør typisk på grund af at de får for meget eller for lidt vand. Derfor er det vigtigt, at vide hvor ”tørstig” din plante er, før du vander den. Dette kan du hurtigt og nemt få svar på med en Plant Care sensor fra SunFlux. 

Logning af data

Enheden sender dens plante data via Bluetooth direkte til din telefon eller tablet. De daglige målingsdata gemmes time for time, og du kan dermed følge udviklingen i dine planters vand-, lys-, varme- og gødningsbehov.

Hvordan bruger jeg fugtighedsmåleren?

Det er nemt og simpelt at bruge Plant Care sensoren. Bag på emballagen finder du en QR kode du kan scanne for at downloade appen ”Flower Care”. Når du åbner appen skal du lægge din telefon ved siden af plante sensoren så de kan synkronisere. Derefter registrerer du det latinske navn på den plante hvori du vil placere plante sensoren. Når du har sat plante sensoren i plantens jord, er du nu klar til at aflæse og få et præcist overblik over hvordan den har det, og om samt hvad den mangler.

Switch Plant

Hvis du vil bruge plante sensoren i en anden plante er dette også muligt. Brug funktionen ”Switch Plant” som du finder ved at trykke på de 3 punktummer oppe i højre hjørne af skærmen. Derefter kan du sætte plante sensoren i den nye plante, og aflæse målinger og behov for netop denne.

Sensoren tager ikke skade af at være i fugtige omgivelser, og kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Vær dog opmærksom på, at det ikke er optimalt for sensoren at sidde udendørs hele året rundt.

Produkt specifikationer:

 • Plant Care sensoren er vandtæt og har et batteri, der holder op til 365 dage.
 • måleR lysintensitet på op til 100.000 lux med en nøjagtighedsmargin indenfor 100 lux.
 • Måler temperaturen med en nøjagtigheds indenfor 0,5 ℃.
 • Den tilhørende app, ”Flower Care”, fås til både android og iOS.
 • Størrelse: 132 x 24,5 x 12,5 mm.
 • Bruger 1 Stk. CR2032 Batteri (Batteriet er inkluderet i produktet).
 • Læs mere om fugtighedsmålere her.
 • Alternativ Download af APP her

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...

 • Big Plant Science A+B Flydende Gødning tilbudBig Plant Science A+B Flydende Gødning tilbud
 • PH Meter for vand | med pH bufferPH Meter for vand | med pH buffer