Fugtighedsmåler til jord og planter m. Bluetooth og app

kr. 224,00

Bulk deal
Quantity Discounted price Discount
2 - 4 kr. 179,20 20%
5 - 9 kr. 168,00 25%
10 + kr. 156,80 30%

Bemærk! - Rabatten gælder ved min 2 stk.

Varenr.: 28028
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Denne plante sensor er et super smart trådløst system til dig, som gerne vil have et hurtigt overblik over hvordan dine planter har det. Gennem den tilhørende app, vil du i realtid kunne overvåge lysintensitet, temperatur, jordens fugtighed samt mængden af tilgængelige næringsstoffer i plantejorden. På den måde vil du altid være opdateret på hvad dine planter mangler.

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

Fugtighedsmåler til jord og planter

Giver de optimale forhold for dine planter både ude og inde.

 

Hvorfor dør mine planter?

Mange planter dør typisk på grund af at de får for meget eller for lidt vand. Derfor er det vigtigt, at vide hvor ”tørstig” din plante er, før du vander den. Dette kan du hurtigt og nemt få svar på med en Plant Care sensor fra SunFlux. Via den tilhørende app på din smartphone kan du overvåge plantens tilstand. Sensoren fortæller dig om planten får nok sollys, har den rette temperatur, om den mangler vand og om den har brug for ekstra nærringstoffer.

Plant Care målerens design er enkelt og fylder ikke meget. Den ene ende er udstyret med fire sensorer, som sættes ned i plantens jord. Den anden ende er en hvid transmitter, som opfanger data omkring lys og temperatur. Begge ender sender deres data via Bluetooth direkte til din telefon eller tablet. De daglige målingsdata gemmes time for time, og du kan dermed følge udviklingen i dine planters vand-, lys-, varme- og gødningsbehov.

 

Med en fugtighedsmåler til planter ved du præcist hvad dine planter mangler

Den intelligente plante sensor foretager utrolig præcise målinger. Faktisk så præcise, at den kan måle lysintensitet på op til 100.000 lux med en nøjagtighedsmargin indenfor 100 lux. Det vil altså sige, at hvis sensoren måler plantens lysintensitet til at være 8000 lux, kan du være sikker på, at det helt nøjagtige mål befinder sig indenfor 7900 – 8100 lux.  Derudover måler sensoren også temperaturen med en nøjagtighedsmargin indenfor 0,5 ℃. Disse lave nøjagtighedsmarginer gør plante sensoren til det oplagte valg for dig, som ikke vil gå ned på præcis data. Med andre ord, giver de præcise målinger dig mulighed for, at give akkurat dét som dine planter mangler – hverken for meget eller for lidt.

Men hvordan ved jeg hvor mange lux eller hvor høj en fugtighedsgrad min plante skal have for at trives? Bare rolig! Appen til plante sensoren kommer med en database med over 5000 forskellige planter og blomster. Således foreslår appen selv hvilket interval, som de mest optimale målinger skal ligge indenfor, for præcis den plante du har. Dette gør det nemt for dig, at give lige nøjagtig dét, som din plante har behov for. Det kan for eksempel være, at planten er placeret et for varmt sted, så du skal stille den i noget skygge. Det kan også være, at den har en for lav fugtighedsgrad, så du skal vande den. Eller sidst, at målingerne viser, at det er på tide at gøde planten.

 

Hvordan bruger jeg denne fugtighedsmåler til planter?

Det er nemt og simpelt at bruge Plant Care sensoren. Bag på emballagen finder du en QR kode du kan scanne for at downloade appen ”Flower Care”. Når du åbner appen skal du lægge din telefon ved siden af plante sensoren så de kan synkronisere. Derefter registrerer du det latinske navn på den plante hvori du vil placere plante sensoren. Når du har sat plante sensoren i plantens jord, er du nu klar til at aflæse og få et præcist overblik over hvordan den har det, og om samt hvad den mangler.

Hvis du vil bruge plante sensoren i en anden plante er dette også muligt. Brug funktionen ”Switch Plant” som du finder ved at trykke på de 3 punktummer oppe i højre hjørne af skærmen. Derefter kan du sætte plante sensoren i den nye plante, og aflæse målinger og behov for netop denne.

Sensoren tager ikke skade af at være i fugtige omgivelser, og kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Vær dog opmærksom på, at det ikke er optimalt for sensoren at sidde udendørs hele året rundt.

Plant Care sensoren er vandtæt og har et batteri, der holder op til 365 dage.

Den tilhørende app, ”Flower Care”, fås til både android og iOS.

Størrelse: 132 x 24,5 x 12,5 mm.

Bruger 1 Stk. CR2032 Batteri (Batteriet er inkluderet i produktet).

 

Læs mere om fugtighedsmålere her.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Brand

SunFlux