Græsk basilikum – Busket basilikum frø

Tilbud

Original price was: DKK 29,95.Current price is: DKK 25,00.

Køb dette produkt nu og optjen 19 Points!
Varenr.: 28166
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Græsk basilikum – Busket dværg basilikum frø

Beskrivelse

Græsk basilikum – busket plante m små blade

Busket basilikum, også kaldet Græsk basilikum, har små blade og en kugleformet, tæt vækst er en årlig urt, ofte brugt som krydderi. Dens beskedne størrelse gør den ideel til potteplantning. De duftende, tætte buske trives året rundt på solrige vindueskarme og passer godt sammen med andre urter i potter, hvad enten det er på en altan eller terrasse. De kan også pynte i havens kanter.

Bladene fra denne basilikumtype er en smagsforstærker til både kød- og vegetarretter. De er lækre i salater, saucer og sammen med ost. Basilikum er især kendt fra det italienske køkken og er uundværlig i retter med tomat. Den er også en hovedingrediens i den klassiske grønne pesto. Denne urt tilføjer en dyb, sød og let krydret smag til retter, og den komplementerer perfekt omeletter, pasta, stuvninger og den traditionelle italienske pizza. Det er bedst at tilsætte basilikum lige inden servering for at bevare den fulde smagsdybde. Bladene kan nydes rå, tørrede eller frosne.

Man kan så basilikum i potter året rundt. De flotteste planter opnås dog ved såning om foråret – i marts indendørs og i starten af maj udendørs i potter. Brug en næringsrig og let jord. Almindelig pottejord eller jord til altanplanter er ofte tilstrækkelig. De små frø behøver ikke at blive dækket meget med jord, da lys fremmer spiringen. Basilikum trives i varme og sollys, både lige efter såning og gennem hele vækstperioden. Frøplanterne bør prikles ud eller udtyndes, da for tæt plantning kan hæmme væksten. Basilikum til udplantning i haven bør plantes efter den 15. maj med en afstand på 25 x 20 cm.

Hver pakke indeholder 0,5 gram frø af Græsk dværgbasilikum. På pakken findes grundlæggende dyrkningsvejledning samt anbefalet så dato.

For at dyrke Græsk basilikum indendørs kræves der mindst 5 timers daglig sollys, alternativ anbefaler vi at du anskaffer dig et kraftigt grolys.

 

Hver pakke indeholder 0,5 gram af de Græsk basilikumfrø. På pakken finder du grundlæggende information om planten, tips til dyrkning og anbefalet så dato.

Højde: 20 – 30 cm

Anvendelse: Urt – frisk, tørret eller frossen

Vækstform: Busket, kompakt

Placering: Indendørs eller udendørs – varmt, solrigt sted med næringsrig, let jord

Vægt: 0,5 g

 

Læs mere om plante sorten her

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...

  • Smart rund indendørs køkkenhave med selvrens system – Dyrk op til 4 planter ad gangenSmart rund indendørs køkkenhave med selvrens system – Dyrk op til 4 planter ad gangen
  • Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20W LEDIndendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20W LED
  • Indendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem 20W LEDIndendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem 20W LED