SpireGlas 2 x 500ml Mason m. rustfrit net, stativ og bakke til spire dyrkning

kr. 299,00

Varenr.: 28101
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Smart spireglas med rustfrit net låg, som gør det nemt at gro spire direkte i dit køkken eller i vindueskarmen. Yderst velegnet til fx bønnespire mf. Hvert glas kan indeholde 500ml spire.

Beskrivelse

Spireglas 2  x 500ml til dyrkning af spirer

SpireGlas med metalnets-låg beregnet til spiredyrkning. Produktet er lavet til at blive brugt i mange år, og kan derfor også sagtens komme i opvaskemaskinen, eller koges for desinficering.

Glaskrukken er ikke større end at den nemt kan flyttes på, og stå steder hvor der ikke er meget plads, f.eks. i køkkenet eller i en vindueskarm (Ikke i direkte sol).

Spirer er god til tilføre et sundt og lækkert indslag i madlavningen og salaten, med et spireglas kan du nemt og hurtigt dyrke mange typer, farver og smage.

At dyrke spire er sjove og spændende projekter for hele familien. Spire er steppet lige inden mikrogrønt, det er altså de allermindste “babyplanter”. Spiredyrkning via spireglas forgår helt uden brug af vækstmedie. Det betyder at du slipper for at købe vækstmedier, Og endnu vigtigere end dette betyder det at spirene er klar til spisning direkte efter høst, uden der skal skylles jord af dem.

Metalnettet på låget gør at der er udluftning i krukken, hvilket skaber mere modstandsdygtighed over for mug og bakterier.

Den sorte stofpose giver mere søde bønnespire når de dyrkes uden lys, og så beskytter den også glasset mod slag og stød.

Læs evt. mere om mikrogrønt/spire her

 

Pakken indeholder:

  • 2 Stk. Mason Spireglas 500mL
  • 1 Stk. Justerbar holder (Hvid)
  • 1 Stk. Sort stof til lys fri dyrkning (Giver mere søde spire)
  • 1 Stk. underbakke (Hvid)

 

Tekniske info:
– Materialer: Glas, stof og metal

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 22,3 × 14,4 × 2,5 cm
Brand

QuickPot

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...