Gul kirsebær tomat

kr. 39,95

Varenr.: 28089
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Gul kirsebær tomat frø til dyrkning. Gul kirsebær tomat er en meget smuk, gul og velsmagende dværgtomatsort, med mange anvendelsesmuligheder og en dejlig sød og saftig smag. Planten er ikke særligt krævende, og kan trives under de fleste forhold, både inde og ude.

Beskrivelse

Gul kirsebær tomat frø

Denne frøpakke indeholder højkvalitetsfrø til dyrkning af gule kirsebær tomater. Der er mange lækre ting ved gule kirsebær tomater, både for øjnene, og for smagsløgne. noget af det bedste ved denne type af tomater er deres smag, gule kirsebær tomater smager nemlig virkelig dejligt. Tomaterne er ikke blot faste og søde, de er også ekstremt saftige, og har derfor virkelig mange fantastiske anvendelsesmuligheder. De kan blandt andet bruges til at forbedrer smagen af sommerlige salater, men de er også helt vildt lækre i mange mange andre retter. Hvis du ønsker at konservere dine tomater, så du kan nyde dem i en længere periode, kan de syltes i saltlage og eddike. Tomaterne har et stort indhold af C-vitamin, men indeholder også B-vitaminer, magnesium, kalium, og mange andre mineraler, de er altså rimelig sunde.

Gule kirsebær tomater er en hårdfør og ikke særligt krævende sort af tomater, og kræver hverken topping eller staking, de er derfor specielt gode til udendørs dyrkning. Da det er en dværgtomatplante, er tomatfrugterne fra planten små, men til gengæld er de meget kraftigt smagende.

Men som sagt tidligere er gul kirsebær tomat ikke kun lækkert for smagsløgene, det er også en meget æstetisk smuk plante, og er altså derfor også meget lækker for øjnene. De små tomatfrugter på størrelse med kirsebær, har en smuk og meget gul farve, hvilket er med til at give planten sit navn. Med sin smukke gule farve er den altså specielt egnet til at stå udenfor hvor alle kan se og nyde den. Det kunne for eksempel være på steder som altaner og terrasser, eller i den idylliske udendørskøkkenhave. Men der er jo også en yderst velsmagende plante, og det kan derfor også give mening at dyrke den i vores hydroponiske smart garden køkkenhaver, hvis man vil høste et så stort udbyde som muligt.

Husk at tilsætte flydende BIG A+B gødning under væksten for størst udbytte.

Kontakt os for rabat på større mængder frø…

Læs mere om kirsebær tomat her.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...