Genovese basilikum frø

DKK 19,95

Køb dette produkt nu og optjen 15 Points!
Varenr.: 28165
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Sweet Basilikum – søde basilikum med grønne blade.

Beskrivelse

Genovese basilikum m grønne blade

Genovese basilikum er en variant af den velkendte duftende urt. Den er især elsket i det italienske køkken, hvor den både fungerer som krydderi og har mange helbredsmæssige fordele. De nøgne, kantede stilke er prydet med store, ovale, skinnende grønne blade. Stilkene forgrener sig over jordoverfladen, hvilket giver planten et busket udseende. Med en højde på 50 til 60 cm er den ideel for små haver eller kolonihaver. Den trives også indendørs året rundt, hvis den placeres ved et godt belyst vindue.

Genovese basilikum trives bedst i veldrænet, humusrig jord med masser af næring. Den foretrækker et varmt og beskyttet sted, men bør ikke udsættes for direkte, brændende sollys. I tørre perioder bør den vandes moderat. Den reagerer positivt på gødning med kompost, men kan ikke tåle frisk gødning.

Frøene kan sås i potter eller i en frøseng fra marts til april. Direkte såning i haven kan gøres lidt senere, i maj, efter den sidste frost. På grund af frøenes lille størrelse bør de sås overfladisk. De første spirer viser sig efter 8 til 14 dage. Når planterne når en højde på 15 cm, kan de prikles ud. Det anbefales også at nippe planterne, da dette fremmer væksten og styrker rodsystemet. Når den minimale temperatur konsekvent er over 5 °C, kan planterne flyttes ud i haven. Der bør være en afstand på 30 til 45 cm mellem hver plante.

For at dyrke Genovese basilikum indendørs kræves der mindst 5 timers daglig sollys, alternativ anbefaler vi at du anskaffer dig et kraftigt grolys.

 

Hver pakke indeholder 1 gram af de grønne Genovese basilikumfrø. På pakken finder du grundlæggende information om planten, tips til dyrkning og anbefalet så dato.

Højde: 50 – 60 cm

Anvendelse: Urt – kan bruges frisk eller tørret

Vækstform: Busket

Blade: Store, ovale, skinnende grønne

Placering: Varmt, beskyttet sted uden direkte sollys; i veldrænet, humusrig jord med god næring

Vægt ca.: 1 g

 

Læs mere om plante sorten her

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...

  • Smart rund indendørs køkkenhave med selvrens system – Dyrk op til 4 planter ad gangenSmart rund indendørs køkkenhave med selvrens system – Dyrk op til 4 planter ad gangen
  • Indendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20W LEDIndendørs køkkenhave u/jord m. fuldspektrum vækstlys 20W LED
  • Indendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem 20W LEDIndendørs køkkenhave u/jord vækstlyssystem 20W LED