Bunny Grow – Veg 450ml gødning

Bunny Grow – Veg 450ml gødning

DKK 89,00

DKK 89,00

Tilgængelig på restordre

Køb dette produkt nu og optjen 67 Points!
Varenr.: 28081
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Bloom fra Bunny Grow er en naturlig og 100% organisk granulær kaningødning til planter der langsomt udskiller sine næringsstoffer. Gødningen er med sit fosfor og ekstra kalium (K), specielt egnet til brug i planters blomstringsfase og frugtsætningsfasen

Beskrivelse

Bunny Grow – Veg 450ml plantegødning

Veg fra Bunny Grow er en naturlig og 100% organisk granulær/pulver plantegødning der langsomt udskiller sine næringsstoffer. Gødningen er med sit høje niveau af nitrogen, specielt egnet til brug i planters vækstfase. Det er vigtigt at sørge for at ens planter, blomster og urter får de bedste forudsætninger for at vokse store og sunde, det er derfor vigtigt at være opmærksom på hvilken type gødning der gøres brug af. Veg gødningen er med til at sikre, at dine planter vokser så godt de overhovedet kan.

Bunny Grow – Veg er en naturlig og 100% organisk plantegødning i pulverform. Grunden til dette er at den er baseret på kaninafføring. Kaningødning er ikke bare en almindelig gødning, “kaninlort” er nemlig et ekstremt bæredygtigt produkt, og er faktisk den type naturlig gødning, af alle husdyrs producerede gødninger, som har det højeste indhold af NPK samt mikro nærringstoffer. Veg er faktisk ikke udelukkende bestående af kaningødning, det er faktisk en blanding af kaningødning og økologiske sojabønner. Hvilket gør gødningen endnu mere effektiv, så planterne kan vokse sig store og kraftige gennem hele deres vækstperiode. Kanin gødning er så godt at det typisk bliver kaldt for “garden gold”  blandt private eksperter og landbrugs universiteter. Historien om hvordan idéen om kaningødning, og altså Bunny Grow, kom til verden er faktisk rimelig vild. Du kan læse om historien her: Historien bag Bunny Grow

Bunny Grow – Veg plantegødning har en N-P-K værdi på: 4,0-1,6-1,6, samt et stort indhold af både primære og sekundære mikronæringsstoffer. Det store indhold af nitrogen og næringsstoffer gør at den miljøvenlige og organiske gødning Veg, er helt perfekt som gødning i planternes vækstfase. VEG har den særlige egenskab at den har en langsomt udskillende, dette betyder at næringsstofferne fra gødningen vil være tilgængelige for planten i en lang periode. At det er langsomt udskillende betyder også at risikoen for at man kommer til at overgøde er meget lille. Denne type gødning er derfor egnet til både garvede plante eksperter såvel som nybegyndere.

Brugsanvisning:
Bunny Grow – Veg er velegnet til både potter, krukker, altankasser, bed og haver, indendørs og udendørs. Da der er meget nitrogen/kvælstof i gødning, er den specielt egnet til planter der har behov for dette. Gødningen skal topdrysses, og skal blandes i det øverste lag jord. Sørg for at mixe det lidt, og brug ca. 1-2 tsk. Veg. per plante. Mængden af Veg kan dog selvfølgelig variere efter planternes størrelse og type. Efter gødningen er tilsat bør der vandes. Det anbefales at gøde med gødningen cirka hver 2-3 uger. Du bør være opmærksom på at der med gødningen kan dannes mycelium på toppen af gromediet, dette er ikke farligt, men er blot et godt tegn på at gødningen får mikroorganismerne til at trives.

Bunny Grow – Veg gødning er blevet analyseret af det tyske ekspert gødnings laboratorie Agrolab.

Agrolabs resultater for gødnings indholdet kan ses nedenfor:

Primære næringsstoffer  Indhold  Enhed 
Kvælstof (N) 4.0 %
Vandopløseligt kvælstof (N) 1.6 %
Fosfor (P) 0.7 %
Fosfat (P2O5) 1.6 %
Kalium (K) 1.2 %
Kaliumoxid (K2O) 1.6 %
Sekundære næringsstoffer 
Calcium (Ca) 0.6 %
Magnesium (Mg) 0.25 %
Svovl (S) 0.26 %
Natrium (Na) 0.13 %
Bor (B) 14,8 mg/kg
Kobolt (Co) <6.49 mg/kg
Kobber (Cu) 21.4 mg/kg
Jern (Fe) 618 mg/kg
Magnesium (Mn) 82.7 mg/kg
Molybdæn (Mo) <6.5 mg/kg
Zink (Zn) 192 mg/kg

 

Se andre typer af plantegødning

Yderligere information

Vægt 1 kg
Brand

Bunny Grow

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...