DværgTomat ‘Bajaja’ frø, velegnet til altanvækst

DKK 22,95

Køb dette produkt nu og optjen 18 Points!
Varenr.: 28124
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Tomat ‘Bajaja’ Solanum lycopersicum L. Halvhårdfør etårlig plante, som giver rund, røde frugter som er lækker til salater og som en sund snack

Beskrivelse

Dværgtomat – røde mini frugt

“Bajaja” tormaten (Solanum lycopersicum), er en flot dværgvækst tomat.

Denne søde og saftige cherrytomat er så produktiv, at hver plante kan producere op til 700 små, 8-10g, saftige røde frugter. Med frugt af den størrelse, vil der være masser af lækre tomater til snacking på, samt tilføje til salater og andre kulinariske retter.

Bajaja tomatplanten er en alsidig sort, da dens størrelse kan styres af størrelsen på den beholder, den er plantet i. Dette gør den ideel til en tidlig tomatafgrøde i terrassebeholdere, og denne kompakte busksort kræver ikke regelmæssig sideskud beskæring, hvilket gør den særlig nem at dyrke. Yderst velegnet til vækst i potter på en altan og i en indendørs køkkenhave.

Højde: 25-35cm

 

Såning og vækst:

Forspiring indendørs: Januar til Marts

Til drivhusdyrkning: Så fra Februar til Marts.

Til udendørs dyrkning: Så fra Marts til April.

Så frø på overfladen af en god, veldrænet, fugtig såningsblanding/kokusfiber og dæk med et fint drys kompost eller kokusfiber/vermiculit. Placer såbakker under grolys ved en konstant temperatur på omkring 15-20C indtil efter spiring, hvilket tager ca. 7-14 dage. Når frøplanter får 2 ægte blade, ompottes de i individuelle 7,5 cm (3″) potter med kompost og vokser videre ved en minimumstemperatur på 15C.

Når tomatplanterne er vokset godt til, ompottes de i større potter eller beholdere. Når al risiko for frost er overstået, akklimatiseres de gradvist til udendørs forhold over 7-10 dage, før potterne placeres udendørs i en beskyttet position i fuld sol, velegnet til balkoner og altaner.

Vand tomatplanter ofte for at holde komposten jævnt fugtig. Gød tomaterne regelmæssigt med god flydende gødning som har et en højt kalium indhold, når den første truss af frugt er dannet. Dværgbusksorter kræver ikke sideskuds eller topskuds beskæring . Tomater kan høstes, når de modnes fra Juli til September.

 

Ledsagende planter:

Prøv at dyrke tomaterne med franske morgenfruer for at afskrække hvide fluer, og sammen med basilikum, purløg eller mynte for at afskrække bladlus og andre skadedyr.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 10 × 5 × 1 cm
Størrelse

15, 5, 1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...

  • Kokosmuld – Plagron Cocos Brix – KokosjordKokosmuld – Plagron Cocos Brix – Kokosjord
  • Big Plant Science A+B Flydende Gødning tilbudBig Plant Science A+B Flydende Gødning tilbud