Køb planteudstyr i København

Aztek gul dværgtomat til altan dyrkning Cherrytomat frø

Hvis du er en entusiastisk haveejer, en urban gartner eller bare en person, der ønsker at bringe lidt grønt ind i dit hjem, så er du kommet til det rette sted. Vi vil dykke ned i de forskellige aspekter af havearbejde og plantetilbehør, så du får en klar forståelse af, hvad du skal kigge efter og hvor du kan finde det i København.

Betydningen af kvalitet

Når det kommer til at køb plantetilbehør og grolys i København, er det vigtigt at prioritere kvalitet. Dit valg af planter, jord og værktøj vil direkte påvirke dine planter og deres evne til at trives. Husk, at billigere ikke altid er bedre. Invester i gode produkter, og du vil se resultaterne i din have, altan eller potteplanter.

Typer af plantetilbehør

Planter og frø

Det første skridt til en frodig have er at vælge de rette planter og økologiske frø. Der er et væld af muligheder, så tænk på, hvilke planter der passer bedst til dit hjem, og hvilke der trives i Københavns klima.

Gødning og jord

At vælge den rette jord og gødning er afgørende for dine planters vækst og sundhed. Overvej organisk flydende gødning og kokosmuld med god dræning for at sikre, at dine planter får de næringsstoffer, de behøver.

Haveværktøj

Et godt sæt haveværktøj er nødvendigt for at vedligeholde og pleje dine planter. Sørg for at have skovle, rive, beskæresakse og handsker i din samling.

Potter og beholdere

På udkig efter den rette beholder til dine planter? Overvej potter i forskellige størrelser, materialer og farver for at skabe et æstetisk udtryk og sikre, at dine planter har plads til at vokse.

Grolys til indendørs vækst

Efter en solrig sommer kommer desværre den danske vinter, som er helt uden lys. Så hvis du ønsker at overvintre dine planter, har du brug for masser af lys, det mest energibesparende er at bruge kvalitets grolys.

Gode steder at købe plantetilbehør i København

Planteskoler og havecentre, og special forretninger

København har flere fremragende steder hvor du kan finde et stort udvalg af plantetilbehør. Besøg den lokalt Plantelys.dk forretning i Albertslund for at få rådgivning og vejledning fra erfarne specialister, og se vores showroom.

Sådan skaber du dit eget grønne rum

Altanhave

Har du en altan? Omdan den til et grønt fristed med hængende planter, klatreplanter og blomsterkasser. Det er en fantastisk måde at skabe et privat udendørsrum på, selv i byens hjerte. Hos plantelys finder du økologiske frø til dit altan projekt.

Indendørs planter

Bring naturen indendørs med et udvalg af indendørs planter. Fra store grønne stueplanter til små sukkulenter, er der planter, der passer til enhver stil og plads. Eller du kan anskaffe dig en smart garden, som passer helt sig selv på køkkenbordet.

Vedligeholdelse og pleje af dine planter

Vanding

Vanding er nøglen til sunde planter. Overvand ikke dine planter, men sørg for, at de får den nødvendige mængde vand, især i tørre perioder. Anskaf evt. en jordfugtigheds måler.

Beskæring og støtte

Beskæring og støtte er vigtigt for at holde dine planter sunde og i god form. Lær at beskære korrekt og brug plantestativer eller espalier for at støtte dine planter

Hvis du har brug for hjælp, er vi klar på telefonen, eller besøg vores showroom.

PlanteLys ApS
Roholmsvej 10K
2620 Albertslund