Øko Rødkåls frø, 500g

Varenummer: 28075 rating stars

DKK 200,00

Optjen 120 Points!
Leveringstid: 1 - 3 dage

Lager: På Lager

Fri Fragt over 1.000,-
Prismatch: Billigste Priser

Passer godt ind i dine favorit retter og snacks, og er en god måde at tilføje lidt ekstra til salaten eller lign. Perfekte til spirer og mikrogrønt.

Beskrivelse

Økologiske Rødkåls frø til lækre mikrogrønt

Frøene er velegnet til mikrogrønt mf.

Disse økologiske rødkåls frø er ideelle til dyrkning af næringsrige og velsmagende mikrogrønt, som vil være klar til at spise blot 12-14 dage efter såning. Som mikrogrønt vil de tilføje både farve og smag til dine retter, og de er perfekte til brug i sandwich, smoothies, salater, juice og meget mere.

Hvad er rødkåls mikrogrønt?

Rødkåls mikrogrønt er unge skud fra rødkålsplanten (Brassica oleracea var. capitata f. rubra), som er høstet i en meget tidlig vækstfase, typisk mellem 7 og 14 dage efter spiring. Disse mikrogrøntsager er kendt for deres høje næringsindhold, sprøde tekstur og delikate smag.

Rødkåls mikrogrønt har en mild og let pebret smag, hvilket gør dem velegnede til en række retter, herunder salater, sandwiches, wraps og som pynt på forskellige måltider. De kan også tilsættes smoothies for et ekstra ernæringsmæssigt boost.

Ud over deres smag er rødkåls mikrogrønt også værdsat for deres høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. De er særligt rige på vitamin C, K og A samt flere B-vitaminer og indeholder også essentielle mineraler som calcium, jern og magnesium. På grund af deres høje koncentration af antioxidanter kan rødkåls mikrogrønt bidrage til at styrke immunsystemet, reducere inflammation og beskytte mod visse sygdomme.

Ekstra udstyr til succesfuld dyrkning

Husk at tilkøbe spirebakker, som vil gøre det nemmere at dyrke dine rødkåls mikrogrønt og sikre, at de får de bedste vækstbetingelser.

Rabat på større mængder frø

Hvis du er interesseret i at købe større mængder af økologiske rødkåls frø, kan du kontakte os for at få rabat på dit køb.

Lær mere om rødkål

For yderligere information om rødkål, dens ernæringsmæssige fordele og forskellige anvendelsesmuligheder, kan du læse mere om rødkål her.

Opbevaring af rødkåls frø

Opbevares helst tørt og køligt

 

Testet og certificeret økologiske frø

Vi sælger frø der er testet for følgende skadelige bakterier:

  • Bacillus cereus
  • Salmonella spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Verotoksin-producerende E. coli

Certificeret salg af økologiske frø

Vi er certificeret af Landbrugsstyrelsen til salg af økologiske frø

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.