Organic Tomat focus gødning 1L

Varenummer: 28331 rating stars

DKK 88,00

Optjen 53 Points!
Leveringstid: 1 - 3 dage

Lager: På Lager

Fri Fragt over 1.000,-
Prismatch: Billigste Priser

Tomato Focus 1L er en nøje udviklet gødning, skabt specifikt til at imødekomme de unikke ernæringsmæssige behov hos tomatplanter. Denne avancerede formel er rig på organiske plantesyrer og nærende tangekstrakter, der sammen arbejder for at sikre optimal sundhed og vitalitet for dine planter. Med dens hjælp kan du forvente at se en markant forbedring i både vækst, blomstring og frugtsætning.

Denne 1-liters beholder med Tomato Focus er designet til at være nem at anvende, og den giver dine tomatplanter alt, hvad de behøver for at trives i alle vækststadier. Fra de tidlige vækstfaser til de spændende øjeblikke af blomstring og frugtsætning, støtter denne gødning udviklingen af stærke, sunde planter med et rigt udbytte af saftige tomater.

Beskrivelse

Organic Tomat Focus Gødning: Din Økologiske Løsning til Tomatdyrkning

Opdag kraften i økologisk dyrkning med Organic Tomat Focus Gødning fra Growth Technology, en revolutionerende flydende gødning designet specifikt til tomater og andre frugtbærende planter. Dette veganske venlige produkt er en game-changer for enhver haveentusiast, der ønsker at fremme ikke kun kraftig vækst, men også tunge afgrøder af deres yndlingsfrugter. Med en nøje afstemt blanding af organiske næringsstoffer, sporstoffer, og tang, sikrer Organic Tomato Focus, at dine planter modtager alt, hvad de behøver for at trives og producere frugter med overlegen smag.

Hvad Gør Organic Tomato Focus Unik?

Organic Tomato Focus skiller sig ud med sin 100% vegetabilske råmaterialeblanding, godkendt til økologisk dyrkning. Dette produkt er ikke bare venligt for miljøet; det er også skabt med tanke på dine planters bedste. Dets unikke formel fremmer sunde planter og en rig jord ved at nære gavnlige jordmikrober, hvilket hjælper med at beskytte dine planter mod skadedyr og sygdomme.

Næringsstof Værdi (%)
Total kvælstof (N) 4.0
Fosforpentoxid (P2O5) 1.0
Kaliumoxid (K2O) 6.0
Elementært P 0.4
Elementært K 5.0

 

Optimer Din Tomatdyrkning med Organic Tomato Focus

Med Organic Tomato Focus, en førsteklasses økologisk tomatgødning fra Growth Technology, sikres dine tomatplanter og andre frugtbærende planter alt, hvad de behøver for at trives. Denne specielt sammensatte gødning er rig på essentielle makro- og sporstoffer, herunder calcium og jern. Beriget med molasse og rent ekstrakt af tang (Ascophyllum nodosum), forbedrer det plantens stofskifte og øger modstandsdygtigheden over for stress. Den ultimative gødning for at opnå de saftigste tomater er her.

Brugervejledning for Optimal Tomatvækst med Organic Tomato Focus

Følg disse nøje instruktioner for at maksimere effekten af din tomatgødning:

  • For spirende planter: Tilsæt 5 ml Organic Tomato Focus til hver liter rent vand.
  • Når tomaterne blomstrer og sætter frugt: Juster dosis af gødningen op til 10 ml pr. liter vand.
  • Ryst flasken grundigt før brug for at sikre, at alle de økologiske næringsstoffer er godt blandet. Påfør denne næringsrige gødning omkring plantens rodzone for at undgå våde blade. For den bedste tomatvækst, anvend Organic Tomato Focus 1-2 gange ugentligt, suppleret med almindelig vanding efter behov

Økologisk Tomatgødning for En Bæredygtig Fremtid

Vælg Organic Tomato Focus fra Growth Technology for ikke bare at fremme sund vækst og overflod af dine tomater, men også for at understøtte en bæredygtig tilgang til havebrug. Dette økologiske og veganske produkt fremmer en miljøvenlig dyrkning, hvor jord og planter blomstrer i harmoni.

Tag det første skridt mod en rigere høst og mere smagfulde tomater med Organic Tomato Focus – den essentielle økologiske gødning for enhver entusiastisk tomatdyrker. Opdag hvordan en dedikeret tilgang til gødning kan transformere din have og bringe dine tomatplanter til nye højder af produktivitet og smag.

Hvis du er interreseret i vores andre gødnings produkter kan du roligt klikke her, det kan være at vi har noget der passer til den plante du har.

En af de andre ting som kan hjæklpe til med at få dine tomater til at vokse er den rette form for belysning som vi også kan tilbyde dig her indepå Plantelys, du kan klik her for at blive guidet videre til vores Grolys

Her er der en lille guide fra vores Engelske kollegaer på hvor meget lys dine tomater skal have her!

Yderligere information

Vægt 1 kg