Stimulus booster plantegødning (X)

DKK 399,00

Varenr.: 26061
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Dette er en Stimulus fra Big Plant Science, som er en ny generations booster der aktivere og gavner dine planters immunforsvar, og samtidig giver en forøget S.A.R-respons (Systemic Acquired Resistance). Stimulus booster sørger for at dine planter får de bedste forudsætninger for at vokse sig store og smukke. Det er vigtigt at planter har et godt immunforsvar for at opnå den optimale vækst, og Stimulus booster hjælper netop med dette, Stimulus booster sørger for at dine planter har et effektivt immunforsvar så den kan modstå ukrudt og andre former for skadelig jord arter som kan dukke op. Stimulus booster gavner også plantens rødder og skaber store og stærke rødder så de nemmere kan absorbere jordens fugt og næring.

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

Stimulus booster plantegødning

kmqbs0hnt2asbd5ctzqStimulus fra Big Plant Science er en ny type plante booster der fremmer dine planters immunforsvar.

Stimulus X forøge plantens rodproduktionen, så den få ekstra stærke rødder, der fremmer leveringen af forskellige næringsstoffer til dine planter.

Det er vigtigt at sørger for dine planter, blomster og urter får de bedste forudsætninger for at vokse store og sunde, det er derfor vigtigt at være opmærksom på hvilken type gødning der gøres brug af. Den rette gødning sørger for at dine planter kan vokse sig store og smukke, men samtidig også har fået skabt sig stærke og store rødder. For at hjælpe dine planter bedst muligt, skal du sørger for at plantens immunforsvar er i en optimalt tilstand for at planten kan leve et sundt og langt liv.

Bemærk Venligst: Man bør ikke bruge Stimulus X sammen med Bud Explosion, da for meget P & K gør meget skade, og forstyrrer optagelsen af fx calcium, svovl samt andre vigtige grundstoffer.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 5 × 10 × 15 cm
Brand

SunFlux

Størrelse

12, 5, 15

Google_product_category

113

Tekniske specifikationer

EAN 5710777260617