Push out QP77D plade til Såbakker

Push out QP77D plade til Såbakker

DKK 340,00

DKK 340,00

Køb dette produkt nu og optjen 255 Points!
Varenr.: 28038
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Opdag vores fantastiske push out plade, der ompotning af dine forspirede planter i Quickpot 77D spirer bakken let og hurtigt. Få sundere planter og spar tid. Prøv den i dag!

Beskrivelse

Push out QP77D plade til Såbakker

Spar tid og få nemt dine forspirede planter ud af din Quickpot 77 såbakke med denne push out plade. Pladen kan også kaldes en planteudstikker, plante skubber eller lignende, men dens formål er at hjælpe med at fjerne planterne fra såbakken hurtigt og nemt, samtidig med at de beskyttes bedre.

Effektiv ompotning

Denne push out plade gør ompotning af dine forspirede planter i Quickpot 77 såbakken en leg. Den sparer dig tid og håndterer dine planter skånsomt, hvilket betyder sundere planter og bedre resultater for dig.

Pladen har 77 dutter, der stikker opad. Placer pladen med dutterne opad på et bord og sæt din såbakke ovenpå, så hver af de 77 dutter rammer hullet i bunden af hver af de 77 huller i såbakken. For at opnå de bedste resultater, skal jorden have den rette fugtighed. Hvis jorden er meget tør, vil den falde fra hinanden, og hvis den er meget våd, vil den klumpe sammen. Med den rette fugtighed vil den fineste jordklump komme op med din forspirede plante, og den vil være let at flytte uden at skulle rode i hullet.

Perfekt Fugtighedsbalance

For at opnå den bedste udpotning er jordens fugtighedsniveau vigtigt. Denne push out plade hjælper dig med at opnå den rette fugtighedsbalance for at sikre, at dine planter kan flyttes let og uden skade.

Dobbeltsidet Funktion

Udover at gøre udpotningen lettere, kan denne push out plade også bruges til at skabe de perfekte såhuller i jorden, når du sår dine frø. Vend pladen om og mas den forsigtigt ned i jorden – så får du jævne og ensartede såhuller.

 

 

Tekniske info for såbakken:

  • Denne push out plade er til QuickPot QP77D
    Samlet set er der 7×11 “dutter”

Prisen er for push out pladen, og ønsker du spirer bakke og underbakke med, skal de købes særskilt.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...