Bunny Grow – All Purpose 450ml gødning

DKK 89,00

Tilgængelig på restordre

Køb dette produkt nu og optjen 67 Points!
Varenr.: 28082
  • Lager: På Lager
  • Fri fragt over 1.000,-
  • Levering: 1-5 dage
  • Prismatch: Billigeste priser

Bunny Grow – All Purpose fra Bunny Grow er en naturlig og 100% organisk granulær kaningødning til planter der langsomt udskiller sine næringsstoffer. Gødningen er med sit høje npk indhold egnet til næsten alle slags planter, i alle faser af deres liv. Den er altså ekstremt “All Purpose”

Beskrivelse

Bunny Grow – All Purpose 450ml plantegødning

All Purpose fra Bunny Grow er en naturlig og 100% organisk granulær/pulver plantegødning der langsomt udskiller sine næringsstoffer. Gødningen er med sit npk indhold, egnet til brug i næsten alle sammenhænge. Det er vigtigt at sørge for at ens planter, blomster og urter får de bedste forudsætninger for at vokse store og sunde, det er derfor vigtigt at være opmærksom på hvilken type gødning der gøres brug af. All Purpose fra Bunny Grow er med til at sikre at alle slags planter vokser og klarer sig godt.

Bunny Grow – All Purpose er en naturlig og 100% organisk pulver plantegødning. Grunden til dette er at den er baseret på kaninafføring. Kaningødning er ikke bare en almindelig gødning, “kaninlort” er nemlig ekstremt bæredygtigt, og er faktisk den type naturlig gødning, af alle husdyrs producerede gødninger, som har det højeste indhold af npk samt nærringstoffer. All Purpose er dog ikke udelukkende bestående af kaningødning, det er faktisk en blanding af kaningødning og knuste tørrede agurker skraller. Hvilket gør gødningen endnu mere effektiv, så planterne kan vokse sig store og kraftige gennem hele deres vækstperiode. Kanin gødning er så godt at det typisk bliver kaldt for “garden gold”  blandt private eksperter og landbrugs universiteter. Historien om hvordan idéen om kaningødning, og altså Bunny Grow, kom til verden er faktisk rimelig vild. Du kan læse om historien her: Historien bag Bunny Grow

Bunny Grow – All Purpose  plantegødning har en N-P-K værdi på: 1,8-1,5-1,4, samt et stort indhold af både primære og sekundære mikronæringsstoffer. Det store indhold med forholdsvis egns indhold af både nitrogen, kvælstof og fosfor gør den organiske gødning Bunny Grow – All Purpose helt perfekt som gødning, til næsten alle slags planter. Bunny Grow gødning har den særlige egenskab at det er langsomt udskillende, dette betyder at næringsstofferne fra gødningen vil være tilgængelige for planten i en lang periode. At det er langsomt udskillende betyder også at risikoen for at man kommer til at overgøde er meget lille. Denne type gødning er derfor egnet til både garvede plante eksperter såvel som nybegyndere.

Brugsanvisning
Bunny Grow – All Purpose er velegnet til både potter, krukker, altankasser, bed og haver, indendørs og udendørs. Da der er meget nitrogen/kvælstof i gødning, er den specielt egnet til planter der har behov for dette. Gødningen skal topdrysses, og skal blandes i det øverste lag jord. Sørg for at mixe det lidt, og brug ca. 1-2 tsk. All Purpose. per plante. Mængden af All Purpose kan dog selvfølgelig variere efter planternes størrelse og type. Efter gødningen er tilsat bør der vandes. Det anbefales at gøde med gødningen cirka hver 2-3 uger. Du bør være opmærksom på at der med gødningen kan dannes mycelium på toppen af gromediet, dette er ikke farligt, men er blot et godt tegn på at gødningen får mikroorganismerne til at trives.

Bunny Grow – All Purpose gødning er blevet analyseret af det tyske ekspert gødnings laboratorie Agrolab.
Agrolabs resultater for gødnings indholdet kan ses nedenfor

Primære næringsstoffer  Indhold  Enhed 
Kvælstof (N)  1.8  % 
Vandopløseligt kvælstof (N)  1.6  % 
Fosfor (P)  0.7  % 
Fosfat (P2O5)  1.5  % 
Kalium (K)  1.2  % 
Kaliumoxid (K2O)  1.4  % 
Sekundære næringsstoffer     
Calcium (Ca)  1.1  % 
Magnesium (Mg)  0.26  % 
Svovl (S)  0.23  % 
Natrium (Na)  <0.12  % 
Bor (B)  11.2  mg/kg 
Kobolt (Co)  <5.94  mg/kg 
Kobber (Cu)  25.2  mg/kg 
Jern (Fe)  1080  mg/kg 
Magnesium (Mn)  165  mg/kg 
Molybdæn (Mo)  <5.0  mg/kg 
Zink (Zn)  292  mg/kg 

Se andre typer af plantegødning

Yderligere information

Vægt 1 kg
Brand

Bunny Grow

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varen passer til

Du kunne også være interesseret i...

  • Root Explosion – få flere og kraftigere rødder på planterRoot Explosion – få flere og kraftigere rødder på planter