Iphonetrade

Salg af kvalitets iphones og belysning

Iphonetrade har et koncept om køb og salg af istandsatte iPhones. Virksomheden køber og sælger iPhones som er blevet istandsatte. 

Iphonetrade har planer om at opstarte en rækker forretninger og butiksåbninger. Virksomheden driver i øjeblikket 1 butik. Du kan finde adressen på Google map. Dertil vil Iphonetrade opstarte og drive en webshop hvor du både kan sælge din gamle iPhone og android telefon, samt købe en ny. IPhonetrades vision er at være Danmarks bedste inden for køb og salg af brugte telefoner, samt at være Danmarks bedste til servicering af smartphones med indbygget LED lys. Missionen er at drive en række flotte butikker og skabe tryghed ved at handle brugt, det opnås ved ved at give fuld reklamationsret og hjælp til at gendanne brugte smartphones. Missionen er at kunderne skal føler sig i trygge hænder, når de afleverer deres kæreste eje til servicering. 

Det opnås ved at fx tilbyde 2 års fuld garanti på vores servicering af smartphones og LED grolys samt  at tilbyde el servicering mens kunden venter.

Med Iphonetrade gør du noget for miljøet.

Med erfaring inden for servicering og genanvendelse af brugte smartphones, giver de kunderne god grund til at handle. I Danmark kasseres hvert år over 100.000 tons brugt elektronik. Størstedelen af det kan genanvendes og store dele af det er fuldt funktionelt. Iphonetrade genanvender alt fra de iPhones som opkøbes. Helt ned til den mindste lille skrue bliver genanvendt – intet smides ud som almindeligt affald. Det er en af grundprincipperne i Iphonetrade som økonomisk giver rigtig god mening, og dermed kommer kunderne til gode på den ene eller den anden måde. Alle Iphonetrades kunder slår altså et slag for miljøet når de køber eller sælger smartphones, belysning og lamper.

Iphonetrade har gennem adskillige års erfaring opbygget kompetencer og et netværk, som gør det muligt at restaurere telefoner og lamper på en effektiv og miljøskånsom måde. Dette giver alt andet lige en mere miljørigtig fremstilling og bidrager til en mere bæredygtig branche. Iphonestrade her en klar ambition om altid at have 0% spild på alt LED belysning til plantevækst, herunder i forbindelse med restaurering og genanvendelse af reservedele.

Gør en forskel for det grønne

En smartphone er ikke noget værd uden et godt motiv, og hvad er et bedre motiv end blomster og grønne planter.

Om vinteren er der desværre ikke meget lys i Danmark, derfor har planter brug for grolys for at kunne trives, en god løsning er en smart indendørs køkkenhave. Desuden skal de bruge plantegødning til at blive flotte og stærke.

Man skal huske at vande dem regelmæssigt ellers dør de hurtig, den nemmeste måde at overvåge sine planter er med en jord fugtighedsmåler.