Hurtig Levering, dag-til-dag levering
FRI FRAGT

På alle ordrer over 1000,-

Rabatter og tilbud planter lys
DAGLIGE TILBUD

Vi har tilbud på lamper hver dag

sikker betaling
NEM OG SIKKER BETALING

Kortbetaling, MobilePay & ViaBill

Vækstlys udstilling og showroom
SHOWROOM

Besøg os i Albertslund

Planterådgivning
RÅDGIVNING

Professionel hjælp til dine planter
Tlf 43 474 272

Velkommen til Plantelys - Din leverandør af grolys, Frø, Såbakker, Gødning med mere

Er du lige som os vild med friske tomater, grøn salat, friske urter og lækre peberfrugter mf.? Så finder du alt hvad du har brug for hos os. Plantelys.dk levere både til private og erhvervskunder over hele Danmark, Færøerne, Island og Grønland mf.

Med det rette LED vækstlys og tilbehør behøver du ikke begrænse dyrkningen af dine yndlingsgrøntsager, salater og urter til sommermånederne. Vækstlys kan nemlig hjælpe planterne med at spire og vokse året rundt, så du altid har lækre grøntsager, direkte fra din egen, indendørs “have”.

Behov for hjælp?

Besøg vore showroom i Albertslund, her kan vores proffesionale lyseksperter vejleder dig med de bedste løsning til dit plante projekt, og du kan får den ønskede grolys lampe med direkte fra vores lager – uden ventetid. Vi har salg til både private og erhverv.

Udvalgte produkter

Udvalgte kategorier

Hos Plantelys er vi specialister i LED grolys

Hos Plantelys er vi specialister indenfor LED grolys til plantevækst og vi stræber efter at skabe vækstlys af højeste kvalitet.

Vores vision bygger på at alle skal have mulighed for at kunne udskifte deres nuværende lyskilder, pærer, armaturer og lamper med mere bæredygtige, energibesparende og miljøvenlige LED produkter uden man behøver at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Plantelys produkter er danske produkter der giver dig dansk kvalitet. Alle produkter er designet i Danmark med egenudviklet optik, driver og køling. Kvaliteten på vores LED produkter er derfor højere end andre steder på marked. Plantelys.dk har mere end 100.000 stk. lyskilder og armatur på lager. Plantelys 750 m2 lager ligger centralt i Albertslund, det er samtidig her fra vi håndtere daglige ordre, pakker dem ind og sender normalt fra dag til dag i bæredygtigt emballage.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Ligegyldigt om det er første gang du skal have købt belysning til dine planter, eller om det er udskiftning af gamle lyskilder til energibesparende LED lamper, så står vi klar til at hjælpe med rådgivning og vejledning. Der findes rigtig mange muligheder inden for LED vækstlys, lamper og plante belysning, hvilke til tider kan gøre det svært at vælge det rette produkt, der passer opgaven bedst. Det har vi selvfølgelig forståelse for, vi står derfor klar med al den hjælp du har brug for.

Hos Plantelys kan vi blandt andet hjælpe dig med at få et overblik over udvalget af produkter, finde den rette LED lampe/pære til dine planter, eller rådgive dig i forbindelse med større lys og indretnings design opgaver.

Trustpilot anbefaling

Informativ og service i top klasse

Jeg blev mødt af en meget informativ og dygtig medarbejder, der hjalp mig med at købe det rette plantelys.

– Gitte Nørmark Pedersen

Trustpilot anbefaling

Rigtig god vejledning

Jeg er total nybegynder indenfor indendørs dyrkning. Jeg fik rigtig god vejledning over telefonen, som givetvis har sparet mig for dyre fejlkøb.

– Ove VP

Trustpilot anbefaling

Hurtig levering og en rigtig god pris

Hurtig levering og en rigtig god pris i forhold til andre hjemmesider.

– Kasper Greve